A lakástakarék egy államilag támogatott, lakáscélra felhasználható megtakarítási forma, amely havi gyakoriságú befizetések mellett a megtakarítási időszak végén kedvező, lakáscélú kölcsönlehetőséget is biztosít. Mind a betéti, mind a hitelkamatok a teljes futamidőre rögzítettek, így a vállalt havi pénzügyi terhek előre jól kiszámíthatóak. Minden megtakarítási év végén a betétek után (évi 0,5-3%) betéti kamat, ill. 30% állami támogatás kerül jóváírásra a betétszámlán. Ezek együttesen kiemelkedő hozamot biztosítanak! 45 hónapos futamidőre pl. évente akár 14,38% garantált hozam is elérhető.
A lakás-elő takarékosság előnyei:
Az ügyfél megtakarításait az állam 30% vissza nem térítendő állami támogatással egészíti ki, ami évente, személyenként akár a 72 000 Ft-ot is elérheti.
Az igénybe vehető állami támogatás családon belül megtöbbszörözhető, hiszen nem csak saját részre, hanem házastárs, gyermek, unoka, szülő, testvér részére is lehet betétszámlát nyitni.
Évi fix 5,5-7,%-os kamattal lakáskölcsönt vehetnek fel ügyfeleink a megtakarítási időszak lejártával, és a kamat mértéke a szerződés megkötését követően nem változtatható.
A megtakarítási időszak leteltével rendelkezésre álló összeg szinte valamennyi lakáscélra felhasználható.

A kapcsolatot felveheti velünk itt.