Cafeteria rendszer, olyan béren kívüli juttatási rendszer, amely a munkavállalók számára –a rendszer keretei között- egyénre szabott választásra ad lehetőséget.

Cégünk segítő kezet nyújt cafeteria rendszerek kidolgozása során. A folyamatosan változó adójogszabályok követését és az optimális rendszerek kidolgozását végzi társaságunk. Egy jól működő cafeteria rendszer kialakítása mérhető, személyre szabott juttatási megoldás, amely növeli a dolgozók elégedettségét, és csökkenti a cég adminisztrációs illetve személyi jellegű kifizetéseit.

Javaslataink alapján a juttatási csomagok ösztönző jellege jobban érvényesül akkor, ha a munkavállaló aktívan közreműködhet a csomag elemeinek kiválasztásában, amire a választható béren kívüli juttatások rendszere nyújtja ma a legjobb lehetőséget. A béren kívüli juttatások rendszere akkor vonzó egy új belépő számára, illetve akkor váltja ki a dolgozók elégedettségét, ha korszerű, megfelel a hazai és a külföldi tendenciáknak, kellően rugalmas és differenciált.

A munkáltató oldalról természetesen kevésbé az érzelmi, sokkal inkább a racionális szempontok érvényesülnek a rendszer bevezetésénél. A juttatások rendszere egyesítse a szervezet és az egyén céljait:

  • jól tervezhető és átlátható legyen,
  • a költségek felhasználása hatékony és célirányos,
  • valódi ösztönzőként hasson a munkavállalók számára.

A jelenlegi rendszer legfontosabb előnye mégis az adó és járulék megtakarítás, mind a munkaadói, mind a munkavállalói oldalon.

A kapcsolatot felveheti velünk itt.