A Golden Gate Global az összes meghatározó biztosítótársasággal kapcsolatban áll, ezáltal objektíven tudja vizsgálni az adott biztosítási problémát. Erre törvényi kötelezettsége is van, alkusz cég révén az ügyfél részére a legmegfelelőbb megoldást kell nyújtania. A pénzügyi szolgáltatókkal szemben tehát az ügyfelet képviseljük.
Cégünk a meglévő, futó biztosításokat átnézi, és azt vizsgálja, hogy azok megfelelnek-e az ügyfél elvárásainak. Ahol kell, az újabb elképzelésekhez igazítja a konstrukciókat.

A biztosítási piac nagyon gyorsan átalakul, változik. A biztosítási csomagunkat, portfoliónkat folyamatosan figyelni kell, és a lehető legjobbat kell kihozni belőle. Mit értünk ez alatt? A biztosítási csomag akkor optimális, ha az elemei kiegészítik egymást, illetve a szolgáltatás színvonala és ára arányban van egymással.

A Golden Gate Global meggyőződése, hogy az ügyfél bizalmát a korrekt és gyors ügyintézéssel lehet megnyerni, és – ami még fontosabb – megtartani. Az ügyintézés akkor gördülékeny és gyors, ha a pénzintézettel helyi szinten, az adott városban vannak kapcsolataink. Ebből az ügyfél rengeteget profitálhat, és sok időt takaríthat meg.