A Golden Gate Global tevékenységének jellegéből adódik, hogy a cég számára a legjobb befektetés a humán tőkébe történő invesztálás. Célunk az elmúlt években kialakított szakmai műhely továbbfejlesztése. 2009-ben megfogalmaztuk, hogy a cég tanácsadó körét magasabb szinten is kívánjuk premizálni, díjazni. Kiemelkedő teljesítmények mellé nem csak kiemelkedő jutalék, hanem – az alkuszi piacon egyedülálló program keretében- vagyonra váltható tulajdonjog megszerzésének lehetősége is társul. Ez az osztalékelsőbbségi részvényopciós program.
Tanácsadó hálózatunkból egy objektív teljesítménymérési rendszer alapján választódnak ki a Golden Gate Global Zrt. leendő felső vezetői illetve részvényesei. Tanácsadó hálózatunk tagjai egy franchise rendszerben, nagyon hasonló szisztémában, saját vállalkozást építenek a Golden Gate Global Zrt. támogatásával. Röviden összefoglalva nálunk megvalósíthatja azt, ami minden munkavállaló álma: saját magának építi a cégét...

Tevékenység
A Golden Gate Global Zrt-nél a végzettségre, képzettségre való tekintet nélkül, az alapokkal kezdődik a karrierépítés. Az első lépcsőfok ebben a háztartások, vállalkozások tevékenységünk köré fűzhető piaci igényeinek elemzése, feltárása pénzügyi- és egyéb kockázatainak felmérése. Ez az első hallásra idegenül és bonyolultan hangzó tevékenység azonban gyorsan elsajátítható a Golden Gate Global Zrt. képzési rendszerén belül, azok számára is, akik eddig sohasem foglalkoztak hasonló tevékenységgel.

Kit keresünk?
Azokat,

  • akik szeretnének kitűnni az átlag munkavállalók szürke tömegéből,
  • akik képességükkel azonos jövedelmet szeretnének elérni,
  • akik folyamatosan előre szeretnének jutni.


Jövedelem
Nem fix fizetést kínálunk. A Golden Gate Global Zrt. egy olyan, a munkatársunk egyéni ambicióitól, képességeitől függő rendszeres jövedelmet kínál, amiből jól lehet élni, nem pedig csak megélni lehet. Hogyan? Jelentkezzen.
Munkavégzés helye: Magyarország egész területe.
Jelentkezés módja: fényképes önéletrajzzal a pozíció megnevezésére való hivatkozással, kizárólag e-mailben.
Az életrajzokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Önéletrajz beküldése

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com