Cégünk vállalati filozófiájának három pillére

Az első és legfontosabb terület a felelősség. Felelősség az ügyfeleink iránt, felelősség a partnerek, azaz a biztosítók és a munkatársak iránt, és végül, de nem utolsó sorban felelősség önmagunk, a saját jövőnk és családunk iránt.

A második terület a bizalom. Bizalom az ügyfelek iránt, hogy megismerjük őket és legyünk annak tudatában, hogy szolgáltatásainkkal jót teszünk, segítünk nekik a biztonságos jövő megteremtésében. Bizalom a partneri kapcsolatokban, bízzanak a partnereikben, a biztosítókban, hogy jó termékeket, szolgáltatásokat nyújtanak, és bízzanak saját munkatársaikban. Mindez egészséges önbizalom és hit nélkül elképzelhetetlen. Fontos, hogy bízzunk magunkban és higgyünk abban, amit csinálunk!

A harmadik terület pedig a tudás, a hozzáértés. Adhat-e hiteles, megbízható befektetési tanácsot ügyfelének az, aki nem képzi magát folyamatosan, aki nem ismeri a piaci trendeket, a legújabb termékeket, s nem rendelkezik alapos termékismerettel?

A GGGL vezetőségének ez a vállalati filozófiája, és ezeket az értékeket adja át munkatársainak is, akiknek munkája így válik hivatássá.

Küldetésünk

Több ezer ügyféllel kapcsolatban állva, tapasztalatból elmondhatjuk, hogy az emberek nagy része igen hasonló és jól körülírható életcélokat fogalmaz meg, viszont kockázatkezelési stratégiáik szinte egyáltalán nincsenek, vagy igen alacsony szintűek. A lakosság nagy része rengeteg pénzügyi termékkel rendelkezik, viszont a pénzügyi termékek szerződési feltételei és azok a célok, amire szánták őket nincsenek összhangban.

A GGGL küldetése az összhang megteremtése!