A Golden Gate Global Zrt.-nél igazgatóság működik, melynek feladata a társaság irányítása. Az igazgatóság elnökének elsődleges feladata a társaság stratégiai tervezése, míg az operatív irányításért az igazgatóság tagjai felelnek.

Az igazgatóság elnöke:

Filvig István

Az igazgatóság elnöke, 1972-ben az Anker Biztosító Társaság bécsi vezérigazgatóságán, az életbiztosítási osztály matematikai részlegénél kezdte életének a biztosításhoz kapcsolódó szakaszát.


„Ez volt a legmeghatározóbb időszak a biztosítási életemben. Itt tanultam meg, éltem át, hogy minden biztosítás mögött emberi sorsok, érzelmek és személyiségek vannak. A biztosítás az emberekről szól."


2011-es nyugdíjba vonulása után sem maradt sokáig távol a szakmától, 2012 szeptemberében résztulajdont vásárolt a GGGL Zrt.-ben.
2013. januárjától, mint az Igazgatóság Elnöke vesz részt a cég működésében.


„Ha megkérdeznek, hogy mi a siker, akkor csak annyit mondhatok, hogy a siker mindig individuális, szubjektív és változó. Pár dolgot azonban kiemelnék. Amire különösen büszke vagyok, hogy a ranglétrát végigjárva, magamat a szakma szinte minden területén kipróbálva, és természetesen folyamatosan képezve jutottam idáig, váltam azzá az emberré, aki ma vagyok. Szakmai pályafutásomat átgondolva elmondhatom, hogy nem követtem el súlyosabb hibákat, amelyeket most bánnom kellene. Szerencsésnek érzem magam azért, hogy soha nem az ország, ill. az aktuális pozíció határozta meg az életemet, hanem én. Ez a mai világban nagyon fontos."

Hahner Ferenc

„Azt szeretném, hogy 10-15 év elteltével azt halljam vissza az ügyfeleinktől, hogy jól döntöttek."

Alapító, igazgatósági tag. Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán végezte. A Golden Gate Global alapítása előtt egy hazai biztosításközvetítőnél dolgozott. Számos elismeréssel jutalmazták munkáját, a legfontosabb talán a 2009-es évi Alkuszi Almanachban megjelent független szakmai értékelés, mely alapján a szakmai felkészültsége az I. helyezést érte el.

Temesvári Csaba

„A fő cél, hogy a GGGL a legmagasabb szakmai színvonalat képviselje most és a jövőben is. Nagy cég akarunk lenni, de nem mi akarunk lenni a legnagyobbak. Az eszmei vezérfonal a minőség és a szakmaiság."

Alapító, igazgatósági tag. Diplomáját a Pannon Agrártudományi Egyetemen szerezte 2001-ben. A pályáját egy hazai biztosításközvetítő cégnél kezdte, ahol három éven át dolgozott. Itt fogalmazódott meg benne a cégalapítás gondolata, amit 2004-ben alapítótársával együtt végre is hajtott. Azóta a GGGL Zrt. menedzsmentjének tagja. Munkáját több ízben elismeréssel jutalmazták, előadói készsége és képessége nagyszerű, rendkívül szuggesztív személyiség.